Pod oblohou v mírném jasu
vychutnávám rána krásu
listí zdobí kapky deště
raduji se, podzim ještě
nostalgií neoplívá
slunci stále síla zbývá
Znám ten smutek, že je září
zatím jenom v kalendáři
brzy říjen květy zmaří
zase budem o rok staří
vím, píšu řádky zbytečné
tak k poezii netečné
Jistě že to také znáte
sami k sobě povídáte
když to svěříte na papír
nachvíli máte v duši mír
přeji vám moji přátelé
to babí léto veselé
taky tak Kapičko šťastné a veselé babí léto... děkuji za báseň :-))
04.09.2018 13:25:37 | Iva Husárková