Alea iacta est
Výkřik do ticha
spíš už jen tušíš
snad ještě dýchám
zatímco mizíš.
V rukou byly kostky
kdosi je hodil
ze snů jsou trosky
z nich každý svůj podíl.
A snad je to prosté
a snad je to pravda
že bylo to sprosté
a byla to zrada...
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)