Anotace: Čas...
Všechno je jinak
Země se otočila
Já nevšiml si mrknutí vlastního oka
Teď nepoznávám svět kolem sebe
Kam zmizela?
Ptám se...
Vteřina co minula...
Kdo ví?
Asi někde v dálce.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?