Poezie v kapkách stékající po líci
Každá kapka by knihu zaplnila
Příběhem jež v sobě skrývá
Tolik křivd a pravd
Toliko nadějí splachnutých
a utonulých uvnitř duše
Toliko nenaplňené lásky
V zahradě letmé krásy
Číst ty řádky
Procítit emoce
A žal
Vzkřísit ve hmotné
Subjekty
Se slavnostmi vína
V moku
Roztříštění
Utopit
A spláchnout potokem z duše ven