Zázrak
Anotace: Obyčejný popis neobyčejného zážitku
Do sálu co není taneční
Přichází lidé skuteční
Ať věříš, či ne na zázraky,
Tak róby bílé nebo khaki
Jim pomáhají žít
Na židli co není barová
Se nový život neschová
Tam pláč nepatří Bolesti,
Tam přivede Tě ke Štěstí,
Když uslyšíš ho znít
První koktejl, co bez sklenky piješ
Podává barman - jen díky němu žiješ
Podává s láskou co nemá hranic
Jiného hosta nechtěl by za nic
Když jen dává ti pít.
Přečteno 566x
Tipy 12
Poslední tipující: grázlík, Leri, M.A.Rek, Frr, jitoush, Jort, Dreamy, hanele m., Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (3)