Anotace: ***zlatem září září ...
***
Ve zlatě se koupám ve zlatě se houpám ve zlatě si dnové užívám
Zlatem září slunce zlatem zraje obilí zlato ve studánce vesmírem zní VESELÍ
Ve zlatě se koupej ve zlatě se houpej zlaté dnové užívej
Jiskřivé :)
12.10.2018 13:24:00 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
... zářivé ...
12.10.2018 13:19:51 | Marcella
Tak to jsi bohatá :-)
30.09.2018 21:30:27 | Danger
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?