Démoni spí. Prozatím.
Jsou všade kolem, vím to vím.
Nevzbuď je! Ticho,
buď potišku, potišku, nebo...
démon se vplíží do tvých snů
a zbytky nocí budou beze snů.
Démon ti vlasy zšediví.
Proč? To ty i on dobře ví.
Démon ti hříchu dopřeje
a hříchem duši ubije.
Démon tvými ústy lá,
zlomená srdce vzpomíná.
Démon ti lásku odradí
pak touha chutná jako blín.
Démon je hrdlo stažené
a tělo potem zbrocené.
Démon je blesk v jasném dni
i v temnotách skryté tmy.
Démon je tím, co jsi udělal
i co vykonat tě čeká dál.
Démon je čas který jsi promarnil,
i vědomí času co ti zbyl.
Démon je sen co se nesplnil
i sen který se naplnil.
Démonem jsou ty z mnoha chyb
které již nelze napravit.
Démonem je slovo vyřčené
i to nikdy nevyslovené...
Dost! Řvi z plných sil.
Vyřvi se abys je probudil.
Vyřvi jim vše co o tobě ví.
Když to nevyřveš – nezmizí.
Vkradou se další, bude jich víc!
A tak řvi, jinak nezmůžeš nic.