Anotace: a jeden večer v ní...
Skulinami v závěsech proniká dávka ospalého světla,
včera jsem chladil hrdlo pivem a ruce hřál o talíř kysela,
hodiny utekly, kdo by je hlídal, když se nám slova pletla
a teď nezbývá nic, jen z krbu vybrat hromádku popela.
V pátek i včera, ty naše zarostlé tváře pořád vysmáté,
to se nám to míchalo, rum, griotka, a horký černý čaj,
tomu říkám horská nátura, hned po túře pít, už o páté
my nejsme ti, co po horských hřebenech to hned vzdaj.
Kromě pití mě ukládali k spánku všudypřítomné palubky
zůstane mi v paměti, ten starý, sluncem rozpraskaný lak
Není to tak dávno, tlačili jsme hustilkou vzduch do trtubky,
už však dosyčel sud a já si jen můžu hledat, kdy jede vlak.
Miluji hory máme tam chatu ,jeden z bráchů je horolezec..grog,krb a příroda kolem to je inspirace pak;) fajn text tohle
28.04.2019 20:54:31 | xoxoxo
Myšlenkové pochody žabky nic moc na hory...
Ach ty malé potvory. Žabky, Sorry :)
Příště už jen pohory.
12.09.2018 20:59:00 | ARTeFakty X. Múzy
dobré do chaty na přezutí,
tam nehrozí umrznutí... :)
13.09.2018 22:50:08 | Nevratný obal
...ty radši jen do vody.
Bacha! Nevhodné z hospody ;)))
Hlavně ty levné, tam jedině
be tel né, pevné...
13.09.2018 23:24:24 | ARTeFakty X. Múzy