Noční stín, v tichých uličkách
šumění moře prosvítá
kouzelná místa, zmizel dav
vychutnáš krásu do syta.
Kostelík, dlažba leskne se
v šeru lamp, vůně se line
člově jen s tíhou unese
že čas tak zběsile plyne...
Pod těmito řádky si představím víc míst,za to děkuji.
Myslíš na nějaké místo konkrétně...:-)
28.09.2018 08:34:55 | Danger