V láskyplném senzórickém splynutí
U laguny dvou labutí
Na břehu
Březích poznání
Lačná plynutí
Vzpomínek
Doteky myšlenekd
Oči zavřené
Nitro otevřené
Bílý chrámový pantheon
Dlouhé francouzská okna
rajské zahrady Niterností
Zaseté sémě snů
Jedním nádechem
Ve dne je zalévat
V noci o nic snít
A ve slunci je žít
S číší lásky ve dlaních