Anotace: Krátké zamyšlení nad posledními trendy a událostmi u nás, v české republice
Čechy krásné, Čechy mé v roce 2018
Všude kolem politika, penize a vraždy
Dneska díky internetu, proslaví se každý
Staci se natočit, s hovnem na internet
A virální jůtuber, bude z tebe hned .
Vyfotit se na insta, psi filtr.. To vázně?
Poslanci ve sněmovně, měli by uklidnit své vášně
Facebook je pro pedofily jako aliexpress
Vyber si co chceš.. A máš to doma ještě dnes.
Dvanáctka na twitteru brečí, jak je život bad.
Kdyby nechovala se jak kráva, nebyla by dneska sad
Nadáváme na náš, krásný stát
A českou vlajku vytáhneme, jen když jde Jarda na led hrát
Trendy sem a trendy tam..
Všude kolem sprostá slova a agrese.. Už oči neotvírám
Už nesleduju co se děje kolem nás
Vždyť ty úžasné média se jen snaží, aby jsme se pořád měli jen kvůli čeho strachy třást
Každý den, nová nevyléčitelná nemoc..
Terorismus a politické boje o moc..
Že Babiš krade.. A ostatní jako ne?
Možná ještě vic.. Jen se o tom neví
A pak se jen v mercedesech blbě tlemí..
Podpora, sociálka a evropský dotace
Voliči KSČM, prý nemají na matrace
Důchodci v kauflandu, všichni to řeší
Důležitý věci se odkladaj.. Proč?
PROTOŽE JSME ČEŠI!
Co naděláš? Myslím, že byly doby ještě horší. Pro mír v duši - dívám se jak Čechám sluší řeky, hory, údolí a šumné bory... :-)
17.09.2018 08:38:05 | Kapka
velmi se Ti to povedlo a máš pravdu..
Ale zrovna dnes mi můj muž řekl, že můj lid, k němuž patřím, je lidem, kterému je prej mnohymi nadržováno... :(
Mno, pak se mi omlouva...
17.09.2018 01:01:13 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Toť Manifest nové doby!
Ku... sem, ku... tam...
Odkuď já ty slova znám!?
Be e e e é :-))
17.09.2018 01:00:49 | ARTeFakty X. Múzy