Jáma
Vidím
Věřím
Letím
... rána....bolest
Padám
Ležím
Umírám?
... kulka v třinácté komnatě srdce ...
Nabil jsi
Zamířil
Vystřelil
... sakra, to bolí ...
Ležím
Krvácím
Umírám?
... ty jako anděl a zbraň vedle Tebe v dlaních ďábla ...
Líbáš ho
Objímáš
Miluješ
... a ďábel se jen usmívá a podtrhává koberec na kterém stojím ...
A já padám
Padám do propasti
Lži, hanby, zrady
Padám
Letím
Dopadám
Ticho
Chlad
Strach
Ležím
Dýchám
Nevidím
... rozplývám se ve slastném žalu a ta bolest, co cítím mi naznačuje, že žiju...
Neumřela
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Bartika, Iva Husárková
Komentáře (0)