Léto už skončilo jsem šťastná vedra jsem přežila už jen obloha oblačna...teploty akorát mikina svetr padající listí to je můj vkus má radost o podzimu...kaštany padají k tomu pár špejli udělat si z nich zvířátka jako když jsme byly děti...každé roční období ma své kouzlo a já už si říkám aby mrzlo...