k zemi se snáší
šepot starejch dešťů
ulice je plná přihrblejch stínů
v nálevně oprejskanejch duší
právě zavíraj
ve křoví se krčí
zdání zejtřka
tvoje samota
je jak hodinovej hotel
kde ve špinavejch pokojích
onanujou plešatý samotáři
při vzpomínkách na to
co nikdy nebylo...
Kdyby ti plešouni měli vlasy do půli zad, normálně bych se s nimi ztotožnil. ProSTě za jedna Frráčku :)
25.09.2018 17:42:46 | jondys