Jsem optimista,
úsměv na rtech často mám
a z trampot si nic nedělám.
A lásku nosím ve svém srdci
k tobě,
ke mně
a k celému světu, kterého jsem součastí
již to je důvod k radosti.
Vdechnout do plic čerstvý vzduch,
nádech,
výdech
důkaz, že žiju
to je štěstí!