Už zase!
Nejde, nejde, nejde
spát!
A tak přemýšlím
jak usnout napořád.
Což prohnat si hlavu kulkou?
Snad
usnout dá třeba ráže
sedm, pětašedesát.
Já vím,
hříchem je, jen o tom
přemýšlet.
Tím větším, čím větší je
ráže pětačtyřicet.
Však vyzrál
jsem na problém
s municí,
při výběru správné ráže
nebudou truchlící.
Snad vyzrál
jsem i eticky. Na každý
pád.
Ta munice nezabije,
jen mne nechá spát.
Na ex!
Dvě, tři střely, mám je
rád,
proženu si hlavu pivem
s ráží šestašedesát!
A budu spááááát...
A zastřelil se?
26.09.2018 12:37:38 | Ijcro
No, takový B.J. Blazkowicz i po dekapitaci fungoval... :)
:/ jen nevím, jestli pil pivo...
26.09.2018 17:16:43 | Ijcro
Tak včera to tu bylo trochu o “vaření”,
Dnes ožívá téma k zastřelení..
Už teď se těším, co bude pak. :)
26.09.2018 06:51:00 | ARTeFakty X. Múzy
Zastřelení není řešení. Bolí z toho hlava. Když se to nepovede - hned, když se to povede - později. A hlavně, v obou případech, ty druhé.
26.09.2018 08:25:27 | M.A.Rek