omlouvam se, makam, to ode me nebyla vytka, jen jsem chtel vyprovokovat reakci, pisu zrovna šovinisticky pamflet proti feministkam... Ustála jste to, tak se musím omluvit a dám to i veřejně. Zatím ahoj.
27.09.2018 19:10:25 | analfagot
já tady hodnotím to přiznání vlastní nevyzrálosti směřující neochvějně k převzetí chyb vlastní matky o princezničkách a později i k feminismu. GRATULUJI!
27.09.2018 18:04:51 | analfagot