Ráno
Anotace: Dětská slovní hříčka?
Zítra bude „dneska“ „včera“.
Číhá to tu na nás z šera,
Čas plynoucí beze směru,
Bez konce a… Na mou věru!
Bez začátku nebo cíle.
Neměří se v kroky, míle.
Jen vražedné vteřiny,
Ukradnou nám peřiny.
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: Fany, Frr, grázlík, Tlachapoud
Komentáře (3)
Komentujících (2)