Přímo na hubu
Jsi mou vzácnou květinou
nemyslím už na jinou
samet v síti hedvábí
nedobytná jak Rabí
a Ty jak čistá sklenice
Ďáblice i Světice
nevina i vina
v ráji tvého klína.
A já jak parchant z ulice
co dobývá Světice
jak ten co velebí
s infarktem na osrdí
najde v tobě záhubu
padám přímo na hubu
a ty se budeš vysmívat
už tě vážně nemám rád.
Přečteno 266x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Koala, Fany, knihomolka, Frr, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
Komentáře (7)
Komentujících (4)