Drogy jsou svinstvo vymetaji lidstvo...kdo do nich spadne brzy špatně dopadne...mladí si myslí že jsou happy jen dealeři mají z nich důl zlatý...oni nevědí co se může stát jak je tenký led v jejich hrách...předávkování holý boj o život přežití odvykani léčení z drog...