Jsi jako zrcadlo
Jsi jako zrcadlo,
krásu svou nehledám,
pokaždé v úžasu,
když vidím tvé oči.
Dívám se hluboko,
vstříc všem svým obavám,
s úctou a pokorou,
tam, pod obočí...
Jsi jako zrcadlo
a jestli jde o krásu,
dovol mi vyzdvihnout
právě tu tvoji.
S tím, co mi zrcadlíš,
znovu se popasu,
tak jako každý,
když před pravdou stojí.
Aničku neznám,ale musí být krásná i Ty se v ní odrážíš,díky za pohledy :-)
11.10.2018 22:06:08 | Danger
Lidé se k pravdě většinou otáčejí zády. Pokud by pravdou bylo zrcadlo spatřili by svoji odvahu na útěku.
Vyzrálá poezie.
07.10.2018 14:40:47 | Now