Jsi sama doma a čas pomalu utíká
nudíš se, ležíš, sedíš a čas pomalu utíká
Zábava došla jak nedostatkový zboží
a čas pomalu utíká
Číst už tě nebaví
už ani ty básně zamilovaný
ty hormonální votřepaný fráze ve verších
nic tě nebaví a čas pomalu utíká
a ty se nudíš
sedíš
ležíš
nevíš
a zase…
Zase budeš chodit po pokoji
a baštit vokurky
nic nenecháš na pokoji
a ani ty…
Zase budeš chodit po pokoji
sem a tam…