Stigmata
Kostičky domina padajících slov
stačí nám zkratky
snad už i v lásce
Vznešenost?
kdesi za horama
vtělená láska
co v dlaních srdce nese
zdá se, že nenosí se
dnes v koutě chřadnoucí se třese
myslíš si, že obléká si světové značky
v které z nich se zhlídla
cnost, co lidé zlomili jí křídla
V pravdě, něco tu není zdrávo
s nástupem nákupní horečky
tak volme dál
poslušné ovečky
ať zbude jenom málo ...
Chtít víc a nikdy nemít dost
Deutsche, Amerikáno, Italiáno
svět rád má to drámo
v čem, tkví lidská vznešenost?
Bože můj, už dost!
Dva mladí, drží v náručí své dítě
něžně jej líbají
jsou nazí...
Přečteno 348x
Tipy 19
Poslední tipující: enigman, Jeněcovevzduchukrásného, Dreamy, bogen, Móny, Jort, Fany, Amonasr, Frr, Now, ...
Komentáře (15)
Komentujících (8)