Zrození
Nádherné ráno, jako to dnešní,
slunečný den dopředu věští.
Světlo a zář okolí zalívá,
kouzelnou noc s převahou překrývá.
Noc byla tajemná, svítily hvězdičky,
na cestu životem z lůna své matičky.
Když dítě se narodí v potu a krvi,
nastává chvíle štěstí a lásky.
Všechny nás pohltí obrovské dojetí,
na několik chvil ztrácí se vrásky.
Teploučké tělíčko, heboučká kůže,
maminky tváře, dvě rozkvetlé růže.
S prvními vdechy ucítí svět....
z náruče rodičů již nelze jít zpět...
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, tato22, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (0)