Na laskavých
ramenou
Tvého
dnešního rána
doteky snů
ještě
neprocitnou
čí jsem …
prošla branou
z temné noci
… když ty mi
prasklinou
v kůži
po nemoci
kým jsem …
když ty
tu nejsi
a kdo ty jsi …
touha
něžného snílka
lekavý dojem ze snů
chvějící se bázlivost
blízká dálka
kousek přes most
svlečená chvilka
ve stínu host ...
ze snů jak ze života
za zvuků tamburíny
chystám se natotata
vyrážet klínem (v) klíny
za zvuků tamburíny
pět vzdechů od ráje
a lůžko z baldachýny
za oknem ráno je
za oknem slunce vstává
a bránou do ráje
prochází cherubíni
za zvuků šalmaje
09.10.2018 21:45:39 | CeP
moc hezké
10.10.2018 02:21:46 | Kapka
když koment tak ať stojí za to :))
děkuju za ten tvuj
10.10.2018 06:11:00 | CeP