Jednou v říjnu teplé noci
Zmocnil se mě zvláštní pocit
Abych Ti popsala, čeho se týká
Vezmu klíč, kterým se srdce odemyká
Před pěti lety jeden kluk dobýval
To, co ten před ním roky už odbýval
Vždy, když se podíval zasněně na ni
Přál si srdce její laskat v dlani
Pak mu to srdce poskytla s nadějí
Že v boji o lásku společně uspějí
V ráji však nastaly krušné chvíle
Barevný svět působil černobíle
Každý žil jinak, spolu tak málo
A srdce tu bolest už neustálo
Čtyři léta utekla, to srdce prázdné
Chtělo jen jedno - být zase šťastné
Jen deník a jeho stránky smutku
Věděli o onom srdečním zármutku
Ta dívka štěstí hledala dál
Proč osud si s ní tak pohrával?
Amorův šíp byl náhle rozdrcen
Když ona počala cosi pod srdcem
Ztratila sny, plány a naděje
Bohužel vinit mohla sebe jen
Deník si pročetla celý rok zpátky
Pak pochopila, jak život je krátký
Nechce už opakovat stejné chyby
Netouží slyšet klamavé sliby
Tak moc si přála měnit svět
Až ji ten svět musel umlčet
Jedno ví jistě, že jíst se nedá
Ta hořká chuť denního chleba
Když člověk neplní partnerskou roli
Těžko mu láska ten chleba posolí
Když Ti lásku někdo dává
Láska se vzácnou navěky stává
Něktěří lidé maj' vnitřní hlasy
Které je provází všemi časy
Na co ses ale dosud neptal...
...co mi ten říjnový pocit šeptal...?
To je Osud... co Ti šeptal..(?)
Pěkné... srdce na dlani.
:)
11.10.2018 09:05:12 | ARTeFakty X. Múzy
Přání, abychom oba znovu slyšeli své vnitřní hlasy, ať nás povedou kamkoli
11.10.2018 09:06:57 | wigi.sama