Anotace: Mystické cvičení těla a mysli nad lagunou pritomne asany jednoty vesmírné duše.
Hlas básníka,
rozehřeje lístečky,
vnitřních pramenů srdce,
Tělo a mysl odevzdá Víře,
vyšší moci jež jej přesahuje,
Dlaně spojí v úrovni srdce,
energie proudí do vesmíru,
Kořeny mysli obrátí azuru nebe,
slunce záblesky na duhovce,
oáza pocitku zaplaví mozek,
na úpatí nebeského klidu,
spontánní iluminace,
lesk osvícení,
Návrat na břeh,
v mírové pozici lotosoveho bojovníka,
vypoví o této zkušenosti,
v lásce k bytostem,
jež nás přesahují.