Snad z něho neroste sadista
Vždy když se člověk v posteli otočí,
může ho děťátko píchnout do očí,
alespoň to naše nás takhle budí.
Snad z toho vyroste! Nebo nás zaskočí?
Jednou nám prožene nůž třeba hrudí?
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Mirius, Kapka, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)