LAVIČKA OPOJENÍ

LAVIČKA OPOJENÍ

Anotace: Láska nestárnoucí a věčná

Městským parkem procházeli spolu nejednou.
Znali se už spousty let.
Tu v koutku parku zastaví svou chůzi najednou.
Pozorujíc ptáků let.

Místo jejich zastaveni, důvěrné jim bylo.
Vzpomínkami se jim srdce téměř zastavilo.
V rohu stála opuštěná zahradní to lavička.
Slzy v tváři měli oba, dědeček i babička.

V hlavách jejich šedovlasých, rodily se obrazy, jako sotva plnoletí, od břehu se odrazí.
Lavička jim lodí lásky, v mládí svědkem byla.
Život končí, pouze vzpomínka jim zbyla.
Na vášnivé objetí, sladké milování.
Lásky plný souvětí…………………
Autor Ztepilý, 14.10.2018
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

AAACH..NEJKRÁSNĚJŠÍ MILOSTNÉ BÁSNĚ MÉHO ŽIVOTA

14.10.2018 14:57:49 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

A nad nimi sluníčko... a nebe.
:)

14.10.2018 13:17:00 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí