Den na Zemi

Den na Zemi

Anotace: Que sera, sera

.
..
Už nejsi člověk Už jsi uživatel
Kavárna kde jsou všichni zadaní
Všehomíro za pakatel
Smích nám snad nezdaní

Včera jsem prošel Prahou
Ve Františkánské zahradě
umístili piano
Hrál na něj bezdomovec
nádherné melodie
Pak jsme šli na pivo
a já poznal člověka
a ano
jeho bolest
Poznat bolest je
důležité pro osud
Osud se prý prolíná
Sestra ti bude matkou
matka se navrátí v partnerovi
Nesnášíš to slovo láska
protože tě tolikrát bolelo
a kdejaký potulný kejklíř
s ním kupčí
Ale co je to jiného
Stopy na těle
po dotyku
Objímání s pocitem
Můżu 300 let milovat
jednu osobu a stále se
vracet do hrobu
Vzpomenout si na
jedinou chvíli

Nic jsem ti nedal
Nikdy si nic nedáváme
a to jsem koupil všechno
a tys koupila
exotické smysly
paradajkové prázdniny
pro dva
pod oblaky
a milování v polích
kde všechny vlaky projíždí

Už nejsi člověk Už jsi uživatel
Dneska se obléknem
Zabalíme
co jsme měli
a co mate
Autor Now, 15.10.2018
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Akyš, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

libi se mi asi nejvic ty prvni 4 radky:

Už nejsi člověk Už jsi uživatel
Kavárna kde jsou všichni zadaní
Všehomíro za pakatel
Smích nám snad nezdaní

16.10.2018 23:09:27 | Romana Šamanka Ladyloba

líbí

Díky. To je takový prolog. Pokračování na stejné koleji by udalo jinou cestu vlaku. :)
Navíc tato kdysi vytryskla po ztrátě, takže je emoční nikoli myšlenková.
A s takovými nelze hnout..

17.10.2018 01:23:31 | Now

líbí

Nic není zadarmo... ani emoce rajského ovoce.
Tebou Krásně vyjádřeno :)

15.10.2018 13:42:49 | ARTeFakty X. Múzy

líbí

Díky. Ovoce raději jen jako pamlsek. :)

17.10.2018 01:24:52 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel