Inkognito
tam
kde bývá leccos skryto
tam krása s tichem jsou si věrný
jdu já dneska inkognito
kde je provoz
jednosměrný . . .
pod tou vzrostlou borovicí
tam teď leží všichni spící . . .
zde už není žádných výzev
jen bolesti starých jizev
dívají se skrze mříže
na náhrobky
vedle kříže . . .
snad
tu po nás něco zbude
pod tou zemí někde skryto . . .
a mně ještě není líto
že dneska to je
inkognito . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=t
dobře, že vzpomeneš usnuvších bez funerálních cavyků....vnučičko milá pozorná a meditující všestranně..ST*:-))***
20.10.2018 02:10:46 | Frr
:-) jsem moc ráda, že Tě to potěšilo, milý Frr pradědáčku, nějak mi to teď sklouzává do týhle polohy :-))! Díky díky díky a meduňce a medu zdar :-)!
20.10.2018 08:57:06 | Fany