Requiem pro dečku
Anotace: Podle skutečné události!
Měla jsem dečku na stolečku,
A vykutálenou kočičí smečku,
Dečka teď na zemi chudinka leží,
Zpátky ji dostanu jen asi stěží.
Střeží ji samotný vládce klamu,
Přeje si abych si natloukla tlamu,
Když na něj prosebné pohledy házím,
Pomalu šinu se, k dečce se plazím.
Loki se na mě zakření:
"Dečka bude na spaní!"
To je ale k posrání...:-D
Komentáře (1)
Komentujících (1)