20 dubna oman v tento den nepíše se žádný román...bude už navždy napsáno v řádcích vepsano...že odešel člověk co měl jméno avšak neměl na růžích ustláno...měsíce plynou jak mraky 20 října bude to půl roku...kdy si vzal život stále z důvodu neznámého odešel bez slůvka jediného...