Opona
Jsou chvíle,
kdy ve dne tma je černá tak,
že nevidíš si přes svý prsty
a ostrov ten, co pustý je,
je pro tebe stejně
málo pustý . . .
„Jsou chvíle,
kdy život bere ti
zas mnohem víc
než tobě dává . . .
A ty ani nevíš,
která ruka tvá je levá
a která je
ta pravá . . . „
Jsou chvíle,
ty zcela bez citů a bez emocí,
jako hra ta pro špatný herce,
kdy láska tvá má stejně
už zavřeno dávno
po večerce . . .
„Jsou chvíle,
co náhle pobořily
všechny tebou
postavený mosty . . .
A ty ani nevíš,
jestli máš brečet
nebo řvát tu
dosytosti . . .“
A pak
přijdou chvíle,
kdy ta smůla konečně
má padla . . .
A znova dejcháš
a znova koukáš sám
na sebe
do zrcadla . . .
A když vidíš
svoji novou tvář,
co už se zlomit nedá . . .
Héj!, tak teda!
Ať znova začnou hrát!
Vždyť tvá opona,
ta už se, kámo, zase
zvedá . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
když opona se zvedá jako dívce sukně.....ST* :-D*
23.10.2018 12:03:36 | Frr
:-( když takto se dívce suknička zvedá, toť běda!, bude si ji muset hlídat :-))! Díky, milý Frr pradědáčku :-)!
23.10.2018 12:30:35 | Fany
Ano, tak to je...
A naděje drží. ST
22.10.2018 08:41:12 | Kapka
:-) jj, Kapičko, a když je dobře, musíme si tu naději vykrmit něčím pěkným, aby nám pak, až bude hůř, dýl vydržela :-)! Dík moc :-)!
23.10.2018 08:28:57 | Fany