den dochcípává v krvi
večerních červánků
stíny se vkrádaj
do samomluv
bigotních samotářů
snažím se navázat
opačný konce
prasklý struny
brumenda svý nálady
zdvihnul se vítr
a tiše mi basuje
pod vděčnými prsty
po chodníku šustěj
zpáteční lístky podzimu...
:-) jsi moh´říct, bych Ti to pomohla SvázaT :-)!
23.10.2018 12:53:24 | Fany