Anotace: Noty hlasů v D moll. Artisticke reflexe na konci dechu. Očista podkroví duše. S věnováním nejmilejší lásce.
Zalit horkou lázní Tvé samoty,
myslím Vás do kostí morku,
po hřebenech vášně ztracené
a nachytane v přístavech lásky a bolesti.
Dech naší pramice ustálí horizont přítomnosti,
studnice výdechu staví slova v katarze,
hlas se pomiluje s bříšky prstů hlasek
a vystřelí je sepotem do vesmíru.
Kříže existence bod nula v prerodu,
hlas více četné imaginace v očích nekonečna,
únava a bolest odplouvaji z eterickeho oleje těla,
laskavá láska zalévá naše křehké krovy.
Vše je zachyceno v akasicke kronice
mimo zrození a nezrozeni v trhline bytí.
V srdci je tůňka hluboká, kamínek, jež do ní vklouzá, neslyšně. Jen šepotem bublá nad hladinu, slova tajů, citů ukryté hladí nebeská líčka.
26.10.2018 18:31:58 | MiMiKa
Vy jste tak ušlechtilý básník s tak obrovským srdcem plným tak nevšedně krásných a hlubokých vyjádření...
26.10.2018 10:12:17 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA