Temná ranní probuzení
V tichu se nenajdeš
každá odpověď voní prázdnem
Ve dvou
samota krásná
Zalézá pod kůži
a zamrzá
lehce v osvobození
Čekáme
vnímání se rozptyluje
každé ze slov
má hořce sladkou
Nechuť
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Jort, Rbb, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (2)
Komentujících (2)