proč a jak
Proč jsem se narodil abych zemřel...proč můj život je tak těžký úděl...jak být silný a skoupý naučit se nebýt hloupý...aby každý mi nelhal a neubližoval jednal na rovinu neponižoval...choval se ke mně jako ja k němu málokdo je čestný věřím jen malokomu...
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
Komentáře (1)
Komentujících (1)