Anotace: ***nekonečná síla i energie***
***
Ach dube, dube zelený
nauč mě síle
v lese lidském
Zůstávat stále neměnným
celistvost sebe získat
celistvost druhých vnímat
***
Ach strome, strome barvicí
dej mi své energie
v žití pozemském
Zůstávat zářícím
věcně se radovat
s druhými píseň zpívat
Les, stromy príroda v tom sa vidím aj ja, vôbec mi nechýba more horúca pláž ale lesy to je krása a ľudia sú tam tiež iný.
27.10.2018 09:23:16 | IronDodo