poslední let
Zamával křidelky odletěl jak dopadne tuze nevěděl...připravoval se dlouho na cestu dalekou měl radost z života měl radost velikou...stačila vteřina elektricky drát odešel do ptačiho nebe nechtěl to tak...křidélka nehnutě ležící utichl zobaček byl ještě mlady ten nebohy ptáček...
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Lighter, Rbb, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)