Anotace: ***fouká***
***
Podzim už si pospíšil
letní žáry utišil
Přitulím se ke strništi
podzim hvízdá
podzim piští
zahřeji svůj nepokoj
Podzim už se vybarvil
po létě jen smutek zbyl
Přivoním si k pryskyřici
vzrostlé stromy
shazují svou kštici
ukončím svůj vnitřní boj
Každé roční období
radostí si vyzdobím
***