Anotace: Z ruky do huby, jak se tak říká...
Jak? Asi tak:
Ustaranost nepomůže,
podívej jak kvete růže,
nebo barvy duhy...
Kde nic není, nelze ztrácet,
možná podaří se vracet
zatracený dluhy.
Uvažuj o řádný změně,
najdi práci v cizí měně.
Peníze že nejsou všecko
to ví dnes prý malý děcko,
ale v tomhle světě
nevěř téhle větě.
Odejít chceš do ráje,
není cesty zpátky,
jediná tu rada je
zařídit si splátky...
:-)
30.10.2018 00:42:06 | Kapka