Anotace: ...tak to nějak po ránu je...
***
Po ránu, po ránu, po ránu
rozfoukat mraky
vytáhnout nový den
za uši oslí
Po ránu, po ránu, po ránu
rozetnout své strachy
užít si noční sen
ve mně jsi zůstal
Po ránu, po ránu, po ránu
vypít se do ticha
vystřihnout úsměvy
nalepit na tvář
***