Anotace: ***
***
Na tu Zem jsem přišel sám
sám se pozval
sám se znám
okolní svět vybírám
Na tu Zemi přišla sama
sama zvaná
sebe znala
blízké duše sebou vzala
Spolu teď si žití tvoří
v čem jsou a nejsou dobří
v čem jsou a nejsou jedno
spolu těla rozplynou
ve vesmírné NEKONEČNO
***