Anotace: ***
***
Snad se dnes probudím
snad to dnes dám
nový den pohladím
před láskou pokleknout
s radostí vstát
Snad se dnes potěším
snad i dnes zahřeším
své tělo polaskám
šibalsky usmát se
nebát se hrát
Snad si dnes zastesknu
snad se dnes zasměju
dobrou noc popřeju
zážitky naplněn
v klidu mysli spát
***