Tak nějak
Tak nějak vychladly nám hlavy
po letech konečně
každý z nás už se znavil
trochu sám a trochu společně
Tak nějak zatvrdl nám
osrdečník
Jen pro děti ještě stále jihneme
Každý jsme si v tom svém světě
trosečník
Jen sami v sobě se nehneme
Přečteno 330x
Tipy 10
Poslední tipující: J.Karasová, Jort, Kapka, Frr, Rbb, enigman, Akyš
Komentáře (1)
Komentujících (1)