Anotace: ...vzpomínka...
♫♫♫
jak písek přesýpavý honosně se čas prožitý přežitý v hodinách výročí slaví neslaví na dobré na špatné vzpomínat zapomínat
pokálet všechno co se dá a dělat z toho cnost,co za divný je tu host?
20.11.2018 18:00:10 | takova
...život je přece věčná oslava, jak jsme to zas pokáleli...;-)
20.11.2018 18:05:27 | bogen
Hlavně to nepopléST :-)
02.11.2018 13:58:58 | Kapka
...si nejsem jistej...ale dík...;-)
08.11.2018 18:04:52 | bogen
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?