Anotace: Snažím se, víc zatím nedokáži... Avšak i to se počítá, ne? :)
Sbírka: Sonety osamělce
Do hluboké studánky já ukryl svoje štěstí,
nyní se jej snažím vytáhnout na světlo,
aby má duše nepropadla v peklo,
a já životem prošel se zaťatou pěstí…
Táhnu a táhnu vzhůru svoje štěstí,
těžká dřina jest to, v pažích mne změklo,
táhnu a táhnu zpátky zář na světlo,
a budu zas kluk veselý plný ctností…
Už jej vidím, už na něho hledím,
táhnu a táhnu obrovskou silou,
těším se, mám pro něho úkoly…
Už jej vidím, už na něho hledím,
táhnu a táhnu silou zbylou,
abych jej vytáhl udělám cokoli!