Anotace: ***
***
Proutí, proutí, proutníkům
srdce vzali - darovali
od perníku vousy sladké
cesty patří poutníkům
Být tak mužem zasteskla si
krojovaná děvčica
jen si užít, užívat si
netrápit se od srdce
Poutě, poutě, poutníkům
srdce dali, pak zas vzali
na poplach ti tluče stále
trable časem pominou
***
cítím se perníčkově děkuji za krojované srdce... a nevím Ti proč vzpomněla jsem si na Viktorku :-))
04.11.2018 07:18:03 | Iva Husárková