Samá práce, děcka malá
a tak věčně nevyspalá
večer děti spáti dala
zjištění, že nesnídala
takže štíhlá jako proutek
i když plná různých choutek
do postele padala.
Teď už všechno jinačí
snídám, ba i posvačím
spím kdy se mi uráčí
spokojeně vrním
své choutky si plním
s přateli dám sklenku
brouzdám lesem venku
jen pomalejc do schodů
spokojeně v důchodu
:-)))